HATAY / KIRIKHAN - Karadurmuşlu Ortaokulu

Kas

12 Eylül 2022'de başladığımız 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılına, dokuz günlük bir  "ara tatil"ile mola veriyoruz.                                           Öğrencilerimiz 20 Kasım tarihinde tekrar okullarıyla buluşup 23 Ocak 2023 tarihinde de yarıyıl  tatiline girecekler.                                        1.Dönemin birinci yarısını tamamladığımız bu süreçte, sürece emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ediyor, tatili en güzel şekilde değerlendirebilmenizi  diliyoruz

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 84'üncü yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yılı okulumuzda coşku ile kutlandı ve bu coşku ilelebet devam edecektir. Programın hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

"Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" sloganı ile 1 Milyon Öğrencinin Sinemayla tanışmasını amaçlayan proje kapsamında öğrencilerimize ilçemiz sinema salonunda "Kuklalı Köşk" izletildi.

Projede emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara ve ayrıca öğrencilerimizin sinemaya ulaşımını sağlayan Öğrenci Servisi Sahibi ve kıymetli şoförlerine teşekkür ediyoruz.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.İlk ders zilinin çalmasıyla öğrencilerimiz için 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başlamış oldu. Bizlerde Karadurmuşlu Ortaokulu öğrenci ve öğretmen ailesi olarak tüm eğitim camiasının yeni eğitim-öğretim yılını kutlar, başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz tüm birimleri okul Öğretmenlerimiz tarafından düzenlendi ve ders kitapları sıralara yerleştirildi ve okulumuz 2022/2023 Eğitim  Öğretim yılına hazır hale getirildi. Yeni eğitim  öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Eyl

Okul-diğer kurumlarla işbirliği çerçevesinde okulumuzun bahçesi Hatay Büyükşehir  Belediyesi itfaiye ekiplerince yıkandı. Okulumuz daha temiz bir görünüme kavuştu.

Eyl

Karadurmuşlu Ortaokulu olarak "Okulum Temiz" projesine başvurumuzu yaptık.

MEB denetim birimi tarafından okulumuz ziyaret edilmiş olup ilk değerlendirme yapılmıştır.

May

Bugün, Mustafa Kemal Atatürk'ün doğum günüm dediği gün. İyi ki doğdun ATAM! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Mrt

Ülkemizde her yıl 21-26 Mart orman haftası olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda Kırıkhan TEMA vakfı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kırıkhan Gençlik merkezi ile işbirliği yaparak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirdik. Etkinlik Fen Bilgisi öğretmenimiz Cemile KARAOĞLU ve Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Sinan KÖSE öncülüğünde tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm katılımcılara Karadurmuşlu ortaokulu olarak teşekkür ederiz.